Tjänster

Marknad

Marknadsfrågor startar med förståelse för kundens affär. Vart, hur och när ska marknadsföring ske? Vi ringar in er målgrupp och arbetar fram önskad kampanj, för att nå ut med er produkt eller öka kännedom kring ert varumärke. Vi tar fram en budget för att nå önskad effekt och sätter samman en marknadsplan för bästa resultat. Är ert företag redo att ta emot en ökad efterfrågan?

Strategi

Vi tar fram en strategi för ditt företag, varumärke eller produkt. Implementerar marknadsplan och medieplanering tillsammans med reklam- och kommunikationsavdelning. Hur jobbar ni med sociala medier, PR och andra möjligheter? Vår erfarenhet av strategier från både nationella och lokala varumärken är lång.

Analys

Mediauppföljning – vi ställer stora krav på mätbarhet av våra leverantörer. Marknadsundersökningar lokalt, regionalt och nationellt. Uppföljning och effektmätning av kampanjer. Ad-tracking, Kund och målgruppsanalys, ROMI – Return of media investment. Omvärldsbevakningar- vad säger man om ert varumärke, kampanjer på sociala medier, twitter , facebook , instagram, nyhetsforum, bloggar, Konkurrentbevakning. Kundundersökningar.

Media

Vi erbjuder spetskompetens med rådgivning och inköp av samtliga medieslag Tidning, Radio, TV, Digital marknadsföring, Facebook, SEO, Sökord, Utomhusreklam, DR m.m. Vi jobbar helt kanaloberoende med fokus på kundens bästa affär. Vi gör affärer med alla medieslag – vi vet vad som ger bäst effekt till dig. Genom vårt medlemskap i Sveriges Mediebyråer så har vi även exklusivt specialavtal med medialeverantörerna.

Stäng meny

Conversant använder kakor(cookies) för att din vistelse på sidan ska bli så bra som möjligt. Om du väljer att fortsätta använda sidan godkänner du användningen av cookies.